Het is zaterdag 22 april en maar een paar dagen na ons laatste bezoek, dus weinig nieuws. De belangrijkste verandering is dat het keukenbalkon betegeld is en daardoor meer bij de keuken past. Omdat twee foto´s wat weinig is ook maar even een foto genomen van garage onder het appartement en van buitenkant. <br>

Ondertussen is na twee weken matig weer het mooie weer weer aangebroken. Zonnig en 25-30 graden. Zomer is het nog niet want een Spaans spreekwoord zegt: <i>Hasta el 40 de Mayo no te quites el sayo</i>, hetgeen letterlijk betekent:

<i>tot 40 mei doe je je jas niet uit</i>. Dat moet even uitgelegd worden. 40 mei bestaat natuurlijk niet, maar anders zou het niet rijmen. Dat is dus 10 juni, en voor deze dag moet je vrij vertaald altijd je jas paraat hebben. Met andere woorden: tot begin juni kan het nog best slecht weer zijn.

Maar daarna...... Vandaag (24 april) weer wezen joggen in Retiro. Door het mooie weer is dat park meteen vol met sporters, hond uitlaters, verliefde stelletjes, toeristen, artiesten etc. etc. Geweldig!

cimg2380_small.jpg cimg2381_small.jpg cimg2382_small.jpg cimg2383_small.jpg

Photo album created with Web Album Generator